Rullende reklame

Bruk reklameflatene på dine kjøretøy og hengere til å fremme ditt firma og dine tjenester. Vær synlig når du er på oppdrag, og sørg samtidig for å nå ut med din markedsføring på en effektiv måte.

Krus

Vi leverer «alle» typer krus, og har et utvalg som er like tilpasset «hvite duker», som til bruk i arbeidsbrakka til entreprenøren.

Brennhet design

Våre designere er fremste i bransjen, og kan optimalisere opplevelsen av ditt profilprogram. Vi vet hvordan du skal oppnå maksimal effekt med å tilpasse budskapet til den aktuelle reklameflaten.

Trykksaker

Si det med papir! Enten du trenger visittkort, brosjyrer eller annet papirbasert medium – så finner du en effektiv løsning hos oss. Vi elsker papir, og vet at tilpasning papir og format er med på å spisse opplevelsen til leseren.

Synlig på avstand

Vi leverer og monterer alle typer skilt til ditt bygg/prosjekt. Vi trives i høyden, og elsker å bli utfordret på komplekse og krevende jobber.

En synlig turkamerat

Få noe varm i kroppen, enten du er midt i en lang arbeidsøkt, eller søker friheten ute i naturen. Vi leverer masse profileringsartikler som både varmer, og er effektive avsendere av din firmalogo.

Profilert matboks

Selvfølgelig skal matpakken din ha det godt. Matpakken er bortimot det kjæreste du har, når sulten river i kroppen og du er sååå klar for å spise.

Skilting i høyden

Høydeskrekk, neida – men vi har respekt for høyder. Vi opererer alltid trygt, og like gjerne i 40 meters høyde som på gateplan. Vi har tilgang på både lift og kranbil, så ikke tenk på det. Ring oss 😊

Omprofilering av anleggsmaskiner

Anleggsmaskiner er i alle kategorier, og enten du har anskaffet skaffet nytt eller brukt, så er mulighetene de samme til å profilere disse slik at de framstår som en helstøpt del av din firmaprofil.

Stilfulle lokaler

Alle kontorlandskap fortjener å skinne, og du vil aldri mistrives i et stilfullt lokale. Våre grafikere sørger for utforming tilpasset både funksjon og profil. Prikken over i-en, er en nøyaktig og fagmessig montering. Ta kontakt 😊