Bilfoliering

Vi har alle typer folier og løsninger tilgjengelig for ditt neste kjøretøy. La deg overraske over våre digitale arbeidsskisser – og la deg begeistre over ferdig resultat.

Logo

Har du ikke firmalogo – eller ønsker du å revitalisere logoen du har i dag? Vi tar deg gjerne igjennom prosessen, som alltid fører til en funksjonell og proff logo tilpasset din virksomhet.

Reklameartikler

Reklameartikler er en rimelig og effektiv måte å markedsføre din bedrift på. I tillegg sørger den for å «bygge lag» ved en gjennomført bruk av logomerkede produkter internt i organisasjonen. Vi har rundt 55.000 ulike produkter tilgjengelig i vår webshop. Vi garanterer at du vil bli begeistret både over utvalget og prisene 😊

Skilt og dekor

Hvordan ser kunden deg, ditt bygg – dine kjøretøy. Vi sørger for en enhetlig og effektiv profilering av din virksomhet, uavhengig av materialvalg. Vi er rigget for helhetlig tenkning, og har en produksjonspark som tar dette ut på et relevant materiale. Think big – tenk på Fagtrykk Idé 😊

Tekstil

Vår tekstilavdeling har lang erfaring innen tekstiltrykk, og kjennetegnes ved hurtige leveranser og høy kvalitet. Vi leverer «alt» innen profileringsklær.

Trykksaker

Enten du har en idé som trenger finpussing, spørsmål om materialer eller prosjekt som trenger full pakke er vi tilgjengelige for å bistå. Våre rådgivere har bred erfaring fra ulike prosjekter.