Bli inspirert!

Her får du et utvalg av prosjektene våre.

Redesign av Pedersen Maskin. Kunden ønsket en oppdatert logo, og et moderne,  framoverlent design som symboliserte kjerneverdiene i selskapet.

...

Oppdatert design

Pedersen Maskin

Ski-doo senteret åpnet sitt nye praktbygg, og prikken over i-en var de nye fasadeskiltene Fagtrykk Idé leverte. Vi tilpasset skilt og skilttype til bygget, og bidro til å skape en sømløs totalopplevelse.

...

Fasadeskilt

Ski-Doo Senteret

Alta Live fikk optimal oppmerksomhet i forkant av sitt arrangement, gjennom full size reklameplakat på avfallsbilene til Vefas IKS. Design, produksjon & montering. Fagtrykk Idé, selvsagt 😊

...

Mobil plakat

Vefas IKS

Bruk reklameflatene på dine kjøretøy og hengere til å fremme ditt firma og dine tjenester. Vær synlig når du er på oppdrag, og sørg samtidig for å nå ut med din markedsføring på en effektiv måte.

...

Rullende reklame

V2 Elektro

Vi leverer «alle» typer krus, og har et utvalg som er like tilpasset «hvite duker», som til bruk i arbeidsbrakka til entreprenøren.

...

Krus

Roy Yngve Thomassen

Drakter og reiseantrekk – vi er størst på markedet, og bidro til at Talvik IL kan reise og konkurrerer standsmessig. Vi har allerede avtaler med mange klubber, men ønsker alle nye klubber velkomne som kunder.  Som kunde hos oss vil du få oppfylt alle dine behov for profileringstjenester på ét sted.

...

Nye drakter

Talvik IL

Våre designere er fremste i bransjen, og kan optimalisere opplevelsen av ditt profilprogram. Vi vet hvordan du skal oppnå maksimal effekt med å tilpasse budskapet til den aktuelle reklameflaten.

...

Brennhet design

Finnmark Brannservice

Si det med papir! Enten du trenger visittkort, brosjyrer eller annet papirbasert medium – så finner du en effektiv løsning hos oss. Vi elsker papir, og vet at tilpasning papir og format er med på å spisse opplevelsen til leseren.

...

Trykksaker

SmartDOK

Vi leverer og monterer alle typer skilt til ditt bygg/prosjekt. Vi trives i høyden, og elsker å bli utfordret på komplekse og krevende jobber.

...

Synlig på avstand

Harald Nilsen

Få noe varm i kroppen, enten du er midt i en lang arbeidsøkt, eller søker friheten ute i naturen. Vi leverer masse profileringsartikler som både varmer, og er effektive avsendere av din firmalogo.

...

En synlig turkamerat

Anlegg Nord

Selvfølgelig skal matpakken din ha det godt. Matpakken er bortimot det kjæreste du har, når sulten river i kroppen og du er sååå klar for å spise.

...

Profilert matboks

XL Bygg

Høydeskrekk, neida – men vi har respekt for høyder. Vi opererer alltid trygt, og like gjerne i 40 meters høyde som på gateplan. Vi har tilgang på både lift og kranbil, så ikke tenk på det. Ring oss 😊

...

Skilting i høyden

Heidelberg Materials

Anleggsmaskiner er i alle kategorier, og enten du har anskaffet skaffet nytt eller brukt, så er mulighetene de samme til å profilere disse slik at de framstår som en helstøpt del av din firmaprofil.

...

Omprofilering av anleggsmaskiner

NC Bygg

Alle kontorlandskap fortjener å skinne, og du vil aldri mistrives i et stilfullt lokale. Våre grafikere sørger for utforming tilpasset både funksjon og profil. Prikken over i-en, er en nøyaktig og fagmessig montering. Ta kontakt 😊

...

Stilfulle lokaler

Ski-doo Senteret

For Alta kraftlag har vi utført flere prosjekt knyttet til skilting av Ishavsveien.  Frittstående skiltstativ med integrert LED-belysning er bare én av løsningene som ble benyttet i Talvik. Selvsagt gjorde vi det enkelt med å levere alt fra betongelementer til ferdig montasje.

...

Skilting av Ishavsveien

Alta Kraftlag