Personvern

Fagtrykk Idé AS vi er opptatt av å beskytte og respektere ditt personvern. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på vår nettside, fagtrykkide.no, for å forbedre din brukeropplevelse og tilby relevante tjenester og funksjoner.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet (datamaskin, mobiltelefon, nettbrett etc.) når du besøker en nettside. De hjelper nettsider med å huske informasjon om ditt besøk, noe som kan forbedre funksjonaliteten og tilpasse innholdet til dine preferanser.

Bruk av Google Analytics

Vi bruker Google Analytics, en tjeneste levert av Google, Inc. («Google»), for å samle inn og analysere informasjon om hvordan besøkende bruker vår nettside. Google Analytics bruker egne informasjonskapsler for å spore interaksjoner på nettsiden, som for eksempel hvor mange som besøker oss, hvilke sider som er mest populære, og hvor brukerne beveger seg mellom sidene. Denne informasjonen bruker vi til å forbedre nettsidens funksjonalitet og brukeropplevelsen.

Informasjonen som genereres av Google Analytics-informasjonskapsler om din bruk av nettsiden (inkludert din IP-adresse) vil bli overført til og lagret av Google på servere i USA. Google vil bruke denne informasjonen for å evaluere din bruk av nettsiden, lage rapporter om nettsideaktivitet for nettsideoperatører og levere andre tjenester relatert til nettsideaktivitet og internettbruk. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter hvor loven krever dette, eller hvor slike tredjeparter behandler informasjonen på Googles vegne.

Hvordan administrere informasjonskapsler

Du kan kontrollere og/eller slette informasjonskapsler som du ønsker – for detaljer, se aboutcookies.org. Du kan slette alle informasjonskapsler som allerede er på din enhet, og du kan sette de fleste nettlesere til å hindre at informasjonskapsler blir plassert. Hvis du gjør dette, kan du imidlertid måtte manuelt justere noen preferanser hver gang du besøker en side, og noen tjenester og funksjonaliteter kan slutte å fungere.

Ditt samtykke

Ved å bruke vår nettside, fagtrykkide.no, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler i henhold til denne personvernerklæringen.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om vår bruk av informasjonskapsler eller denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss på post@fagtrykkide.no