Fasadeskilt

Ski-doo senteret åpnet sitt nye praktbygg, og prikken over i-en var de nye fasadeskiltene Fagtrykk Idé leverte. Vi tilpasset skilt og skilttype til bygget, og bidro til å skape en sømløs totalopplevelse.

Synlig på avstand

Vi leverer og monterer alle typer skilt til ditt bygg/prosjekt. Vi trives i høyden, og elsker å bli utfordret på komplekse og krevende jobber.

Skilting i høyden

Høydeskrekk, neida – men vi har respekt for høyder. Vi opererer alltid trygt, og like gjerne i 40 meters høyde som på gateplan. Vi har tilgang på både lift og kranbil, så ikke tenk på det. Ring oss 😊

Stilfulle lokaler

Alle kontorlandskap fortjener å skinne, og du vil aldri mistrives i et stilfullt lokale. Våre grafikere sørger for utforming tilpasset både funksjon og profil. Prikken over i-en, er en nøyaktig og fagmessig montering. Ta kontakt 😊

Skilting av Ishavsveien

For Alta kraftlag har vi utført flere prosjekt knyttet til skilting av Ishavsveien.  Frittstående skiltstativ med integrert LED-belysning er bare én av løsningene som ble benyttet i Talvik. Selvsagt gjorde vi det enkelt med å levere alt fra betongelementer til ferdig montasje.