BILFOLIERING

BILFOLIERING MED MENING

Firmabilen er et reklameskilt i bevegelse. God bilfoliering viser hva du leverer til hvem, og hvorfor kundene bør ta kontakt med nettopp ditt selskap.

Pen og slagkraftig bildekor til firmabilen

Vårt team med eksperter på bilfoliering brenner for at du skal få frem ditt budskap på veien.
Vi sørger for at bilreklamen gjenspeiler firmaprofilen din og ikke minst: At bilfolieringen ser fantastisk ut. Virkningsfull profilering av firmabiler og lastebiler er en genuin lidenskap for oss – og vi ser frem til å snakke med deg om hvordan vi skal foliere nettopp ditt kjøretøy.

Bildekor i hele
Troms og Finnmark

Fra våre avdelinger i Alta og Tromsø leverer vi bildekor til hele landsdelen. På grunn av vårt toppmoderne utstyr og lange erfaring med bildekor kan du være helt trygg på at resultatet blir bunnsolid.

Slik lager vi god bilreklame

Våre dyktige ansatte snakker først med deg om ditt ønske. Vi skisserer et forslag på hvordan vi kan løfte frem ditt budskap. Ut fra det jobber vi videre i dialog med deg. Selve folieringen går raskt og smertefritt – vi folierer som oftest en håndfull firmabiler hver eneste dag – og har derfor effektive rutiner og høye kvalitetskrav.

ALT DU TRENGER PÅ ETT STED

Siden vi i Fagtrykk Idé er en totalleverandør av trykk, reklame og grafisk design kan vi også hjelpe deg med utgangspunkt for bildekoren i form av logo, trykksaker og grafisk uttrykk.