TRYKKING PÅ KLÆR

TRYKK AV LOGO OG DESIGN TIL IDRETTSLAG OG BEDRIFT

Vi utfører trykking og brodering av mønster, tekst og logo på et stort utvalg av klær og profileringsartikler. Ved trykking av logo på klær tilbyr vi høy kvalitet på sluttproduktet til en rimelig pris.

TRYKK PÅ KLÆR TIL IDRETTSLAG

Fagtrykk Idé er spesialister på trykk for idrettslag. På grunn av vår lange erfaring med trykk på klær for idrettslag, har vi gode rutiner for både trykkeprosessen og kvalitetssikring. Det betyr at du får raske leveranser, høy kvalitet på trykket og en rimelig pris. Vi gjør selvsagt også trykk på idrettstøy for alle lag og organisasjoner.

Tekstiltrykk for bedrift

Siden vi er en totalleverandør innen reklame, grafisk design og trykk kan vi hjelpe din bedrift å finne de riktige tekstilene for nettopp din bedrift, og hjelpe deg fra design til levering av ferdig tekstil på døra. Uansett om du ønsker rimelige volumprodukter eller små serier med klær av høy kvalitet, er Fagtrykk Idé riktig partner. Vi hjelper deg med alt fra farge- og stoffvalg til tekstiltype.

Snakk med en av våre dyktige spesialister om trykking på klær

TRYKKERI FOR KLÆR I TROMSØ OG ALTA

Vårt trykkeri leverer trykk til klær i hele Troms og Finnmark. Maskinparken vår gjør at vi kan trykke store volum raskt, og vi har i tillegg fagfolk på trykkeriet som sørger for at resultatet alltid blir slik du ønsker.